Behandlinger

Hos snudens Verden, vil vi gerne tilbyde alt godt fra havet,i form af behandlinger.


Herunder vil du kunne se hvem der kommer til Snudens Verden og tilbyder deres behandlinger.

Behandlinger hos Snudens Verden


Trine fra Lyhnes KynoOsteoterapi


kommer forbi Snudens Verden og tilbyder osteopat behandling til din hund.

 

Tænker du, at din hund trænger til en justering? Eller måske har “skjulte” udfordringer i bevægeapparatet? Måske du bare er nysgerrig på hvad en osteopatisk justering kan gøre for lige netop din hund? Eller trænger din hund måske blot til forkælelse, oven på efterårets udstillinger, jagter, træninger eller bare dagligdagens trummerum? Uanset årsag, så er du meget velkommen til at booke en tid.


 

Dato: Mandag d. 6 juli 2021

TIDER:

 

11.00 - 11.45 - Booket
12:00 - 12:45
12:45 - 13:30
13:30 - 14:15
14:15 - 15:00
Pause
15:30 - 16:15
16:15 - 17:00
17:00 - 17:45
17:45 - 18:30

PRIS:


- Førstegangs justering: 650,- pr hund (45 min)
- Opfølgende justering: 500,- pr hund (30-45 min)
- 2 hunde fra samme hjem: 1000,- (45 min pr hund)
- Hvalpe (op til 6 mdr): 450,-

      Book en tid, til Trine på tlf: 40 40 19 23

      - Tiden er først din når du modtager bekræftelse herpå.


Trine fortæller:
Mit navn er Trine, jeg er 29 år og har altid haft hunde i mit liv - ofte mere end en.Tidligere på året blev jeg færdig uddannet KynoOsteoterapeut ® (hunde osteopat) hos Kent og Rie Ravn. Jeg har siden maj haft egen klinik og har allerede været så heldig, at kunne hjælpe en masse hunde. Jeg håber selvfølgelig på, at kunne få æren af, at hjælpe mange flere.


Men hvad er osteopati egentligt?

Kort fortalt:
Ved en osteopatisk justering søges der at finde årsagen til problemet, frem for kun at symptom behandle. Dette er muligt fordi man som osteopat har viden om både kroppens anatomi, fysiologi, biomekanik og samtidig har viden omkring hvordan kroppens knogler, led, bindevæv, muskler, nervesystem og organer arbejder sammen og ikke mindst påvirker hinanden.

Årsagen til problemet søges og afhjælpes i/via 4 forskellige systemer som er kendetegnet for osteopati:
1. Det paritale system - her arbejdes der i knogler, led, muskler, sener, ligamenter og nerver.
2. Det kraniosakrale sytem - her arbejdes der i kranie, hjernehinder og med flow af cerebrospinalvæske.
3. Det fasciale system - her arbejdes i de fasciale “hinder”, de findes overalt i hunden og omkapsler bl.a alle muskler og organer.
4. Det viscerale system - her arbejdes der i organer, nærmere bestemt i organernes ophæng.OSTEOPTI TIL DIN HUND ER ALTSÅ MED TIL, AT SIKRE FRI BEVÆGELIGHED OG VELVÆRE FOR HUNDEN.


Hvornår din hund har brug for en osteopatisk justering er svært at sige. Man ved at 80-90% af alle hunde har skævheder i bevægeapparatet, men at der er meget stor forskel på hvornår, hvordan og ikke mindst hvor hurtigt der ses symptomer hos den enkelte hund.

Skævheder/læsioner kan som nævnt komme til udtryk på mange forskellige måder, fx ved halthed, stiv og forkortet gang, øjne der løber, øreproblemer, rysten på hovedet, inaktiv/hyper hund, ændret adfærd (enten akut eller over tid), køresyge, inkontinens, en hale der føres lavt eller logrer mindre, skævt/hælden på hovedet, skævheder/asymmetri i kroppen generelt - lige fra muskler til symmetrien i ansigtet på hunden, karperyg/krum ryg, bredsporet gang osv.


En osteopatisk justering kan ikke afhjælpe alt, men her har jeg udvalgt to eksempler på, hvor det lige netop var en osteopatisk justering der skulle til - tak for tilliden til at lade mig hjælpe jeres kæreste ejeBillede 1:
Her ses en lille gravhunde pige, der inden ejer kontakter mig, har været på smertestillende i en måned, uden årsagen til smerterne kan lokaliseres. Billedet taler for sig selv - men vigtigst af alt, hun har ikke længere brug for smertestillende medicin og nyder nu hverdagen i fulde drag igen.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Billede 2+3:
Her kan i læse hvad ejer til den skønne lille Bichon Havanais fortæller om hendes oplevelse før og efter justering