Om Snuden

Om Snuden

Hvem er Instruktøren:

 

Mit navn er Diana Petersen, jeg bor i Mørkholt sammen med min familie og vores to Australian Shepherds.  Jeg er uddannet Dyrepasser, Falckredder og har været i forsvaret. Jeg er uddannet førstehjælps instruktør hos forsvaret og Falck.

 

Jeg har siden 2002 udstillet hunde rundt om i Europa, og startede i 2012 min rejse ind i lydighedens verden med min første Aussie Asti. Det er siden da, blevet til adskillige træningstimer sammen, og vi har deltaget i en del i forskellige lydigheds konkurrencer rundt om i Danmark, bl.a. 2x DM i Lydighed, det er med tiden blevet til titlerne LP1, LP2, KTH-B, KTH-S, KTH-G, FP, RBMx2.

 

Udover lydighed, gør vi også i sportræning og har et mål om at deltage i Nordisk Spor konkurrencer med tiden. Vores sidste nye træning er Rally Lydighed, hvor vi kan nu kalde os for Rally Begynder Mester hos DcH og Dansk Kennel Klub, og rejsen stopper ikke her, vi stræber mod højere klasser.


Jeg har siden 2016 fungeret som frivillig instruktør i DKK, hvor jeg også er uddannet autoriseret Hunde instruktør. 

Jeg elsker at være instruktør i DKK, en stor organisation som lægger et stort arbejde i at uddanne deres instruktører så de altid er opdateret i den nyeste viden indenfor hundetræning og adfærd. udover løbende uddannelse, nyder jeg godt af det gode fællesskab med mine instruktør kollegaer som jeg altid har mulighed for at spare med, hvis jeg skulle stå overfor et problem jeg er udfordret i. Vidnesbanken er kæmpestor i den store organistion.

 

Jeg har i forbindelse med min interesse for hunde og træning, deltaget i en del forskellige kurser, for at få fyldt rygsækken godt op med forskellige redskaber til et godt samarbejde mellem Fører og hund.

 

Nogle af de kurser jeg har deltaget på er:

 • 2 dags Lydighedskursus med Mona Kjernholm (April 2015)
 • 3 dags HandlerKursus med Hugo Quevedo A (marts 2015)
 • 1 dags Fri ved Fod kursus med Anja Christensen. (Juli 2015)
 • 1 dags "tricks & Freestyle" med Sonja Ordell. (Jan. 2016)
 • 2 dags lydighedskursus med Joanna Hewelt (mar 2019)
 • 2 dags strukturseminar med Pat Hastings (Jan 2020)
 • 2 dags Lydighedskursus Anna Scelsa fra Italien (marts 2020)
 • 2 dages kursus med Brian Esbensen (maj 2020)
 • 1 dags kursus med Siri R. R. Jungersen (aug. 2020)
 • 2 dags handler kursus med Hugo Quevedo (aug. 2020)
 • 1 dags Fri ved Fod kursus med Nina Krüger (okt. 2020)
 • 1 dags konkurrecelydigheds kursus med Nina Krüger (okt 2020)
 • 2 dags Handler kursus med Hugo Quevedo (okt 2020)
 • 2 dags kursus med Bianca Eagerdog (okt 2020)


Jeg har taget Hundeholder -/og Opdrætter uddannelsen ved DKK og fik i 2009 mit Kennelmærke - Kennel Mi Depra’s. Jeg har et lille opdræt af Australian Shepherds. Hvor min passion drejer sig om at opdrætte, stabile mentale sunde hunde, hvor både krop og sind er i harmoni. Det er så yderst vigtig at give hvalpe de bedste betingelser de første 8 uger af deres liv, så de kan vokse op og blive nogle gode arbejds og familie hunde.

 

Jeg er af den overbevisning at sjov og positiv træning og samarbejde er vejen frem, og jeg elsker, at være med til at skabe glæde mellem føre og hund, også når det til tider er en udfordring med de kære vapser.

 

Hundetræning for mig, handler ikke kun om at træne sin hund, men om at skabe en større forståelse om os selv, i sammenspillet med vores hund. Det er vigtigt for mig at skabe en hyggelig, sjov og udfordrende træningstime, hvor man går hjem med en dejlig følelse i maven og en glad og træt hund. Elsker at tænke ud af boksen og finde på sjove øvelser.

 

En træningstime skal være motiverende og skabe nysgerrighed om, hvad man mere kan udrette med sin hund. Hundetræning, og specielt træningen af de små hvalpe, er en vigtig del i sin hunds liv, det er her, hunden lære grundstenene (basisøvelserne) som senere, hen skal vise sig at give pote i form af en lydig og velopdraget hund, som er fantastisk at have med alle steder og som er elsket af mange.

 

 

 

Nogle af mine beviser


Faciliter:


 • 4000 kvm stor indhegnet trænings plads. Med lys til det mørke dage.
 • Kursus lokale med plads til ca. 60 mennekser.
 • Salg af div. godbidder til træning.

 

 

Du er meget velkommen til at kontakte os, og blive skrevet på venteliste for et af de fremtidige hold, når der er tilmeldte nok, vil holdet bliver oprettet. Minimum Antal er 5 hunde. 

 

Snuden arrangere også forskellige week. kurser og events. De vil løbende bliver slået her og på facebooksiden "Snuden verden"

 

Skulle du og dine venner have et specielt ønske om et bestemt emne indenfor hundetræning, så hold dig ikke tilbage for at spørger om muligheden. 

 

Minimum antal deltager for oprettelse af privat arrangement er 5 mennesker.