Priser for leje af hallen

Priser

Hallen bookes for 50 min. ad gangen og du er velkommen til at booke flere tider i træk. Når du booker hallen, har du hele hallen for dig selv. Tiden er din og kun din.


Priser:

1. hund -  125 kr.

Efterfølgende hund - 75 kr.


Hvis I ønsker at have flere hunde med, så skal du huske, at booke det antal ekstra hunde under: "ekstra hund" Det er desværre ikke muligt (pga systemet) at booke flere tider på en gang, så ønsker du mere end 1 time, så skal du starte forefra med bookning, og tage næste tid. 


Store grupper/Foreninger/Klubber/Heldags Arrengementer::

Du booker hallen i minimum 2 timer og så er der. ubegrænset antal hunde.


Pris: 500 kr/timen.

 - Der kan lejes flere tider i træk, dette vælges under booking. Ønskes flere timer end det, som er angivet i Onlinebooq, kontakt venligst Diana på tlf: 4045 1474 eller info@snudensverden.dk


Klippekort:

køb et 5 turs klippekort, og få den 6 tur gratis.

1 hund = 625 kr. 

2 hunde = 1000 kr


For flere hunde, kontakt Snudens Verden


Privat vejledning:

30 min. med instruktør - 300 kr., gælder med 1 hund + 50 kr. pr. ekstra hund.

De første 25 min er med instruktør og så har man efterfølgende 25 min selv.

Booking af instruktør, kræver at man skriver direkte til info@snudensverden.dk eller til 40 45 14 74. Når vi har fundet en dato, vil du modtage en bekræftelse på den aftalte tid.Puppy World Priser: - For hvalpe under 8 uger.

350 kr for 50 min, med instruktør de første 15 min. (Oblikatorisk).

200 kr for efterfølgende besøg, uden instruktør.

200 kr/timen hvis du ønsker at, lånen hallen yderligere, til information til evt. familier.


Ved booking af Puppy World/Hal som opdrætter, skal du skrive til Info@snudensverden.dk eller på tlf.: 40 45 14 74 og bestille tid personligt. Det er fordi der skal være instruktør med (Første gang) for lige at få hjulpet jer ind med hvalpene, så det er vigtigt vi finder en dato hvor det passer ind. Når vi har fundet en dato, vil du modtage en bekræftselse på den aftalte tid.