Ungdoms Snuder

Hundetræning for ungdoms snuder

- fra 5 mdr. 

Start dato


Onsdage:


d. 14.08.24 - kl. 18.00 - 18.45

d. 02.10.24 - kl. 18.00 - 18.45


Tilmelding:

Antal gange: 7 trænings gange.

Trænings lektionen: 45 min.

Pris: 825 kr.

Antal pladser: max 10 stk.

Krav: vacc. minimum 1. gang og forsikret.

Minimum: Holdet bliver først gennemført, når der er mindst 5 hunde tilmeldt.


Tilmelding til:

Mail: info@snudensverden.dk

Mobil: 40451474

Du er først tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse.


Oplysninger du skal sende er:

- Navn

- Tlf

- Mail

- Hundens føsda

- Hundens navn og race.


Når startdatoen nærmer sig, vil der blive sendt en mail ud med nærmere informationer omkring opstart og hvordan der betales.

Følg os også på facebook siden:

Beskrivelse

Holdet er for dig, som ønsker, at fortsætte med, at blive dygtigere i de grundlæggende øvelser, i har lært fra et tidligere hvalpehold.. Det kan også være at i har gået på et andet hold, et andet sted. I er hjertelig velkommen uanset.


Teenagehunde går igennem en fase, hvor de tester grænser og udvikler deres personlighed. Hundetræning for teenagehunde kan være udfordrende, og derfor træner vi på ungdoms holdet, helt stille og roligt og altid på hundens præmisseer.

Vi træner fortsat med de grundlæggende færdigheder, som giver grundstene til en motiveret og velopdragen hund, på en positiv måde.


Vi arbejder bl.a. med kontakt, Ro øvelser, Gå pænt i snor, indkald og håndterings øvelser, Pladsposition, og mange mange andre basis øvelser og der er også plads til at lære små sjove tricks.

Udover alle øvelserne, gennemgår vi også teori bag indlæring, øvelserne og den generel forståelse af sin hund.


Og for dig hvor mange af grundprincipperne er øvet godt ind, men stadig har lyst til at deltage på dette hold, så vil udfordringerne blot blive sat i vejret. ingen kommer til at kede sig.Det med småt!

På mine hold leger hundene ikke sammen, jeg syntes det forstyrre træningen.
Jeg har oplevet at hvis hvalpen får lov at lege før, vil der ingen energi være tilbage til træningen og hvis de leger efter, har jeg oplevet, at det eneste de tænker på, er at lege med kammeraten ved siden af.

Og så er der også det, at lige børn leger bedst og med mangfoldigheden på et hold vil der være forskel på størrelserne og det giver ikke altid de bedste oplevelser for især de små hunderacer.


Læs mere om instruktøren under fanen: Om Snuden