Generelle betingelser

Generelle Betingelser

Betaling
Skal ske igennem bookingsystemet ved bookning. Puppy World, og privattime, sker det ved personlig henvendelse.


 - Der er lidt salg af godbidder i hallen. Dette sker på mobilpay 881100.Aflysning / udeblivelse

Booking kan frit ændres eller aflyses indtil 24 timer før aftalestart, og pengene betales tilbage.
Ved afbud, senere end 24 timer før aftalestart returneres pengene ikke tilbage. Du er hjertelig velkommen til at overdrage din tid til en anden, du skal blot skrive det til info@snudensverden.dk eller til 40 45 14 74.

Du kan ikke overdrage din tid til en anden person uden forudgående aftale med Snudens Verden. 


Snudens Verden har retten til at aflyse bookninger, hvis hallen udlejes til heldagsarrangementer. Hvis Snudens Verden aflyser, tilbagebetales beløbet for lejen.

 

Tid

Den faktiske lejetid af hallen er 50 minutter. Du skal forlade hallen senest 5 min. i hel. Når du booker hallen, har du hele hallen for dig selv. Tiden er din og kun din.


Antal hunde
Der må ikke være flere hunde på banerne end der er føre til, altså en hund pr person.
Fri leg eller løse hunde, er ikke tilladt i hallen. Der er bure i hallen, til fri afbenyttelse til de hunde som ikke træner. Men i er som familie velkommen til at arbejde med alle familiens hunde på en gang, så længe man overholder: 1 hund pr. person reglen. 

Årsagen til enhunds princippet, er at banerne kan være farlige at færdes på, hvis man lader hunde løbe rundt på dem uden opsyn og vejledning.


- Husk at tjekke hallen for efterladenskaber.


Ankomst og parkering

Der er parkering lige ud for hallen. Der må parkeres foran grisefolden. og foran hallen. Pas på hundene ikke kommer for tæt på hegnet til grisene, der er stød i. I Bekræftelsesmailen, vil der være et kort over p-pladsen og hallen.

 

Ansvar
Træning i hallen og færden på Snudens Verdens arealer er på egen risiko, og Snudens Verden kan ikke drages til ansvar for skader på hund eller fører. Dette accepterer man også, når du booker hallen igennem bookingsystemet.

Alle der bruger hallen, skal oprettes som bruger af hallen. 


Det er altid hundeførerens ansvar at vurdere om hunden er klar til at bruge hallens udfordringer og det er alene førerens ansvar at bruge redskaberne ansvarligt.  

 

Forsikring og vaccination
Det er ejerens/førerens ansvar at enhver hund de træner/medbringer i hallen er vaccineret mod de mest almindelige og smitsomme sygdomme, samt at hunden naturligvis skal være ansvarsforsikret. Tjek selv med dit forsikringsselskab om det kræver udvidet forsikring at træne i sådan et sted som Snudens Aktivitets Hal.

 

- Det kan til enhver tid kræves, at du viser dokumentation for at hunden er korrekt vaccineret og forsikret.


Har hunden utøj, eller er den syg (kennelhoste, giardia, hjerte/lungeorm eller lignende), medtages den selvfølgelig ikke på matriklen.

 

Børn

Børn må ikke klatre på opstillingerne/redskaberne eller bruge hallen som legeplads.

 

Leg

Hallen må ikke bruges til "fri leg" mellem flere hunde.

 

Løbetid

Tæver i løbetid er velkomne, men de skal bære løbetidsbukser så længe de er i hallen. Da det ellers ødelægger redskaberne og træningen for andre. 


Hanhunde

Vær omhyggelig med at din hanhund IKKE tisser på tingene i hallen. Hanhunde som ikke kan styre det, skal bære Gentelmanstop (de kan købes i hallen)

Hallen kommer til at lugte, af tis, så for din og de andre bruger af hallen, bedes du gøre alt for din hanhund ikke tisser op af noget. Det ødelægger tingene. Skulle det ske, er der spray som skal bruges til det berørte område og du skal kontakte Diana, så hun kan gøre området ekstra rent. 

 

Rengøring

Der vil være spray tilstede i hallen til at rense efter evt. tisseri, (du bedes gøre alt for din hund IKKE tisser i hallen). Hallen vil flere gange om uge blive desinficeret med Virkon S (dette tager ikke tisset, men bakterier) og der vil være håndsprit til fri afbenyttelse.

 

Nosework
Der må kun bruges hydrolat. Brug af olier er STRENGT FORBUDT. 

 

Redskaber og inventar

Forhindringerne og opstillingerne er IKKE bygget til brug af mennesker, og der er derfor ikke tilladt for hverken børn eller voksne at færdes på dem.

De små redskaber som ligger til rådighed som f.eks. bolde, balance redskaber osv. er IKKE hundelegetøj. Hvis din hund bider nogle af disse effekter i stykker skal du straks informere os herom.

 

Efterlad hallen som du gerne vil modtage den. Ryd op efter dig, stil de ting på plads som du har flyttet rundt på. 

Finder du fejl på inventar eller udstyr, så skal du hurtigst muligt give besked herom, så vi kan få fejlene udbedret.

 

Rygning

Rygning er ikke tilladt i hallen. Ryger du udendørs bede du tage dine cigaret skodder med hjem.


Gæster
Du er velkommen til at tage familien og venner med. Har de hund/hunde de har med skal der betales for det antale hunde man har med ekstra.


Luftning af hund
Din hund skal være luftet inden ankomst, og du bedes gøre hvad du kan, for at forhindre at din hund tisser på inventar og vægge i hallen.

Tisser din hund på måtter eller områder hvor der ligger presenning eller puder, skal du IKKE skylle med vand, men tørre det af og spray godt med anti lugt på. Og så give besked så det kan vaskes af.

Der findes en beholder til fyldte hundeposer lige udenfor for hallens dør.

 

Toilet

Der findes et festivals toilet udenfor hallen som kan benyttes. 


Videoovervåget

Hallen er videoovervåget, både inde og ude.

 

Puppy World området

Må IKKE benyttes, dette er KUN til opdrættere med kuld. DETTE ER MEGET VIGTIGT AT OVERHOLDE, da området skal være så rent som muligt, til de små uvacc. Hvalpe. Respekteres dette ikke, bliver man udelukket for at bruge hallen fremover.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Snudens Verden personale har til enhver tid ret til at opholde sig i hallen.