Puppy World

Puppy World

Puppy World, er for opdrættere, der ønsker at give deres hvalpe en på opleveren. 


KUN FOR HVALPE UNDER 8 UGER.


Puppy World er et indhegnet område, hvor hvalpene, får lov at lege i trygge opgivelser og udfordret deres kroppe, på alle sansebanerne. 


Banen er inspireret af min egen måde at opdrætte hvalpe på. Mine hvalpe vokser op i en verden af forskellige farver, ting som bevæger sig, larmer og udfordre hvalpene i deres kroppe. Det giver nogle fantastiske stabile hvalpe med en god potion selvtillid, enormt kropsbevidsthed, og som ikke er bange for, at prøve noget nyt, når de drager ud i verden.

Puppy World er en fantasisk mulighed for at give dine hvalpe en på opleveren og fylde rygsækken godt op med erfaringer, de kan tage med ud i livet. Hvalpene er selvfølgelig velkommen til at udfordre hele hallen, det er din tid, men den indhegnede bane er tilpasset de små poter. Du bestemmer selv, om hundemor skal være med eller ej. Hundemor er dog en god rygstøtte når hvalpene skal møde en ny verden. 


Når du booker en tid til Puppy world/hallen, vil der følge en instruktør med for lige at få hjulpet jer ind med hvalpene. Du er hjertelig velkommen til at inviterer dine hvalpe købere med, så de kan opleve hvalpene have en sjov tid i legelandet. Det er også en glimrende mulighed for dig som opdrætter, at få samlet familierne til en fælles info dag. Der findes borde/bænke sæt udenfor hallen hvor der kan nydes medbragt mad og drikkelse og også inde i hallen er der mulighed for at sidde. Det er også muligt at låne vores gildesal, hvis vejrguderne ikke er med jer. 


Pris:

350 kr for 50 min, med instruktør de første 15 min. (Oblikatorisk). 

200 kr for efterfølgende besøg, uden instruktør. 

200 kr/timen hvis du ønsker at, lånen hallen yderligere, til information til evt. familier. 


FOR BOOKING

Kontakt: Diana

tlf: 40451474

Mail: info@snudensverden.dk


I Puppy World må du medbringe 1 kuld hvalpe, samt deres mor. Puppy World er udelukkende for kuld, der endnu ikke er flyttet fra opdrætteren.

Lækre bamser fra Kennel Lillemus

Berner sennen hvalpe

Se lige de søde frække fyre fra Kennel Diamicia

Boxer hvalpe