Gode Råd Til Hallen

Gode råd 


ROLIG

Det vigtigste ved brug af redskaberne, er ro og langsomme bevægelser. Dette er fordi, hunden får brugt sin krop meget mere, alle de små muskler bliver aktiveret, og fordi den får mulighed, for, at mærke efter i sin krop, hvor den f.eks. sætter sine poter.

Hvis man tillader den løbe hen over tingene, er der stor risiko for skader. Det er yderst vigtigt at huske, at det alene er dit ansvar, at der ikke sker skader på din hund og dit ansvar at vurdere om din hund er klar til de forskellige forhindringer.

 

GENTAGELSER

Det mest optimale ved brugen af hallen, er gentagelser. Man kan se det som, hvis os mennesker styrketræner, jo flere gentagelser i rolige bevægelser, jo mere styrke og brug af energi sker der.

 

USIKKER HUND

Hvis din hund viser tegn på usikkerhed, på nogle af redskaberne, skal man se det som en rigtig god mulighed, for at få styrket sin hund i netop den usikkerhed og komme igennem den. Jo mere man arbejder og motivere på det usikre, jo mere får hunden lyst til at gennemføre det svære. Og lykkedes det, styrkes hundens selvtillid og tilliden imellem jer øges, fordi I løser udfordringen sammen, og fordi du som ejer støtter din hund igennem det svære. Du vil opleve din hund bliver helt fortrolig med den svære del, og nemt gennemføre den, når først i har fået arbejdet jer igennem den.

 

ROS

Rosene ord og godbidder er vejen frem, jo mere man roser og motivere med stemmen og godbidder, jo nemmere er det for hunden at arbejde på redskaberne og jo mere tør den.

 

UDFORDRE

Når I arbejder på banerne, og hunden er sikker på netop det redskab i er i gang med, så udfordre den gerne, men f.eks. at sætte sig, dække, eller andre ting din hund kan. Især de bløde ting, er ekstra træning, hvis hunden dækkes af og sætte op igen, op og ned, op og ned, giver rigtig god træning af musklerne.

 

PAS PÅ!!!

At hive i snoren/selen, så hunden mister sin balance, det resultere kun i mistillid til dig og stor usikkerhed på egne evner på netop det redskab i er i gang med. Sørg for snoren er løs.

Pas godt på din hund. For meget fart, kan give skader. Din hund, når ikke, at mærke efter, hvor den sætter sine poter, hvis det går for hurtigt. Den får meget mere træning ud af det, hvis det går langsomt, for så bliver de helt små muskler trænet og balancen bedre.

 

 

Hvis du er det mindste i tvivl, så er du mere end velkommen til at kontakte Instruktør Diana.

 

Mail: info@snudensverden.dk

Tlf: 40451474


Pas på!!

  • Pas godt på din hund. For meget fart, kan give skader. Din hund når ikke, at mærke efter, hvor den sætter sine poter, hvis det går for hurtigt.

 

  • Den får meget mere træning ud af det, hvis det går langsomt, for så bliver de helt små muskler trænet og balancen bedre.